vineri, 6 august 2010

Too smart and sexy for...my clothes

Intra in clasa avand o figura obosita, apatica, azvarle geanta in pupitru, aluneca pe scaun si isi posteaza ghetele pe scaunul colegului.
Mimeaza stari de reverie, de meditatie intensa, dar defapt analizeaza cu atentie, constant, pe cei din jur. La momentul potrivit, cel mai putin previzibil...lanseaza bomba...da replica celui mai puternic din grup, cu o nonsalanta, naturalete, de invidiat. Masculul-alfa este zdrobit, a primit un incontestabilsah-mat. Replica l-a inchis complet; ramane cu un rictus, cu un zambet fortat, tamp, pe figura si in aparenta stare de negare.
Tanarul este un maestru in arta flirtului...acum, ca a acaparat atentia tuturor victimelor, se afunda din nou in lectura cartii sale: ''Jung: Psihologia tipurilor" si ignora complet cat-walk-ul. Prea putine sunt cele ce ar putea sa reziste intr-o conversatie initiata de el, in privinta sa spunem...existentialistilor. Pare un individ atat de versat; este plictisit si dezamagit de calitatea celor din jurul sau.
Fake reality...tipul poate doar manipula foarte bine informatiile pe care le-a cules din alte conversatii.
Singurul lucru care il poate intriga este sa i se aplice propria "formula", sa fie tratat cu indiferenta, raceala, dispret, de o alta "introvertita", care i-a adus la cunostinta cu mult sarcasm, faptul ca "Livada cu visini" este scrisa de Cehov, iar nu de Bulgakov...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu